Chris Hemsworth oduševio fanove: Hajde da treniramo zajedno

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BgDeIVzF4QD/

Australski glumac Chris Hemsworth ovih dana pokrenuo je veoma zanimljivu aplikaciju kojom je obradovao mnogobrojne fanove. Veliki pobornik zdravog života, odlučio je ponuditi svojim pratiocima na društvenim mrežama mogućnost da treniraju zajedno s njim, a upravo će ova aplikacija omogućiti mnogima da izgledaju poput Hemswortha budući da će slavni glumac sa korisnicima podijeliti svoja iskustva kada je riječ o treninzima i pravilnoj ishrani.

-Smatram da svako od nas raspolaže neiskorišćenim potencijalom. Svima nam je potrebna podrška da postignemo ciljeve kojima težimo. “Centr” najbolja svetska dostignuća stavlja na vaš dlan kako bi vam pomogao da razvijete tijelo, ojačate um i živite srećnijim životom- izjavio je glumac.

Chris je na ovu ideju došao nakon brojnih komentara na njegovim društvenim mrežama gdje su se njegovi fanovi često interesovali na koji način je mogući postići sjajnu liniju kakvu posjeduje glumac. Na nagovor svoje supruge, Else Pataky, Chris je krenuo u realizaciju ove ideje, a u međuvremenu je dobio veliku podršku brojnih sportskih radnika.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti