Bastian Schweinsteiger je pravi romantik: Ovako je Ani čestitao Valentinovo

Piše: Redakcija
 

Dan zaljubljenih mnogi parovi shvate kao poseban povod da proslave svoju ljubav, pa kod partnera nerijetko ispliva nježna i emotivna strana, a uvijek je lijepo vidjeti muškarca koji javno pokaže koliko voli svoju dragu. Jedan od onih koji se ne libe da javno iskažu svoje emocije jeste i Bastian Schweinsteiger, suprug lijepe teniserke Ane Ivanović. Njih dvoje važe za savršen par, koji se odlično slaže. 

Današnji dan je Bastian iskoristio kao povod da svojoj Ani uputi najljepše riječi i čestita joj praznik ljubavi, a to je učinio tako što je objavio njenu fotografiju i ispisao joj romantičnu poruku:

– Mnogi ljudi imaju divan osmijeh, ali tvoj čini da moje srce sija. Sretan Dan zaljubljenih, ljubavi moja – poručio je Bastian Ani.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti