Jennifer Lopez otkriva: Odrekla sam se slatkiša zbog uloge striptizete

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bk_fS6glKUh/

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez iznenadila je publiku tokom gostovanja u emisiji “The Ellen Show” voditeljice Ellen DeGeneres rekavši kako će se na desetak dana odreći slatkiša kako bi se što bolje pripremila za ulogu striptizete u filmu koji uskoro počinje snimati. Jennifer se na ovaj korak odlučila nakon što joj je to savjetovao njen lični trener, a kako bi joj olakšao cijelu situaciju, u ovom kratkotrajnom poduhvatu pridružio joj se njen partner Alex Rodriugez.

https://www.instagram.com/p/BrU1boqAle4/

-Ne radim to često, ali sada se spremam za snimanje filma u kojem ću igrati striptizetu. Pretpostavljam da će kostimi biti otvoreniji, pa pripremam tijelo za to. Trener mi je predložio da uradimo nešto novo, jer ja svakao treniram mnogo, i živim zdravo- izjavila je Jennifer.

Lopez je priznala da obožava slatkiše ali je nakon prekida konzumiranja osjetila promjene na svom tijelu u vidu čestih glavobolja shvativši tada koliko je zapravo ovisna o šećeru. Slavna latino diva ove godine proslavit će svoj 50. rođendan, no iako na pragu šeste decenije, ističe kako se osjeća duplo mlađom.

-Proslavit ću rođendan na sceni. Rođendan mi je u julu, pa ću u junu ili julu krenuti na turneju. Zvat će se “Moja žurka” i imat ću 25 ili 28 koncerata u SAD- rekla je Lopez.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti