Alessandra Ambrosio ponovo sretna: Nakon propale veze, utjehu pronašla u zgodnom Italijanu

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BtvMsYfn5th/

Brazilska manekenka Alessandra Ambrosio posljednjih mjeseci izgleda sretnije nego ikada, a razlog njenom osmjehu na licu je uprvo nova ljubav koju je pronašla. Nakon deset godina veze sa milionerom Jamiejem Mazurom, bivši model “Victoria’s Secret” utjehu je pronašla u novom partneru. Sa bivšim partnerom ima dvojicu sinova, a iako više nisu zajedno, njihov odnos i dalje je jako dobar.

Par je dugo krio od javnosti informaciju da se njihovoj vezi bliži kraj, ali su nakon dužeg razmišljanja u martu protekle godine odlučil saopštiti kako više nisu zajedno. Jedan od razloga tvrde upućeni, bio je i taj, što su i Alessandra i Jamie osjetili zasićenje ovom vezom.

View this post on Instagram

Angel 😍👼

A post shared by Victoria's Secret Angels 🇧🇷 (@victorias.secre) on

Upravo se Jamie povjerio prijatelju rekavši kako više nema onaj osjećaj kao na početku zabavljanja, te dodao da je za oboje najbolje da svako od njih krene svojim putem. Nakon prekida, Alessandra je ubrzo zaplovila u novu ljubavnu vezu sa zgodnim talijanskim manekenom Nicolom Oddijem, a sudeći prema posljednjim fotografijama, bivša manekenka izgleda sretnije nego ikada.

View this post on Instagram

Meu amor …

A post shared by Nicolo' Oddi 🇮🇹 (@nicolo_oddi) on

Da sve u novoj vezi ide najboljim tokom, potvrdila je i Alessandra rekavši kako je Nicola upoznala sa sinovima koji su ga odlično prihvatili. Iako to nije pošlo za ruku Jamieju tokom deset godina veze, možda baš Nicolo uspje svoju voljenu odvesti pred oltar.

https://www.instagram.com/p/Bt2bwOXAYWa/

Pročitajte još