Nekada je za život zarađivala kao striptizeta, a danas je ponosna vlasnica Grammyja

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM

Po prvi put u historiji dodjele “Grammy” nagrada dogodilo se i to da je jedna žena osvojila prestižnu nagradu za rap album godine. Laskava titula i prestižno priznanje dospjeli su u ruke kontroverzne reperke Cardi B koja je s ponosom izjavila kako nije sumnjala u svoj rad dodavši da je nagrada koju je dobila dospjela u prave ruke. Iako danas važi za jednu od najboljih pjevačica na svjetskoj sceni, život mlade Belcalis Marlenis Almánzar nije bio lagan.

https://www.instagram.com/p/Bs4USaKg9mj/

Odrastavši u njujorškoj četvrti Bronxu, mlada reperka za život je zarađivala tako što je radila kao striptizeta, a kako sama kaže, to je bilo jedno od jedinih mogućih poteza. Drugačije ističe Cardi B, mogla je završiti na ulici kao njeni brojni prijatelji. Svoje umjetničku ime duguje roditeljima koji su je još kao malu prozvali Bacardi. Ipak, njen odnos s roditeljima nikada nije bio sjajan. Cardi je zbog posla kojim se bavila krila pravu istinu od majke, a kada je odlučila priznati o kakvum se zanimanju radi, nastala je velika svađa nakon koje više nikada nije progovrila s majkom.

https://www.instagram.com/p/BnpDN-olfuC/

Ni njen ljubavni život nije bio sjajan, vezu sa bivšim dečkom Tommyjem zauvijek će pamtiti po nasilju koje je pretrpila. Nakon što se probila na muzičkoj sceni, Cardi je odlučila podvrgnuti se nizu estetskih operacija za koje smatra da su joj pomogle da izgradi profesionalnu karijeru. U jeku slave, usljedila je nova ljubavna romansa, a njen partner, reper Offset uskoro je postao njen suprug.

https://www.instagram.com/p/Bq8Yw6aAly3/

Vjenčanje je obavljeno u njenoj spavaćoj sobi, a nakon što je na svijet stigla kćerkica. Samo pet mjeseci nakon što je u njihov dom stigla prinova, par je objavio da se razvodi, no Cardi ni do danas, nikada nije rekla niti jednu ružnu riječ za svog bivšeg supruga.

https://www.instagram.com/p/BrJRjUIgJVz/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti