Svi su oduševljeni modnim izborom poznate glumice: Halle Berry u pyjama looku

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM

Holivudska diva Halle Berry nedavno je promovisala svoju novu seriju “Boomerang”, a pažnju javnosti najviše je privukla njena odjevna kombinacija. Glumica se za ovu priliku odlučila za ne baš tako čestu odjevnu kombinaciju, poznatu kao “pyjama look”. Ono što je još više iznenadilo prisutne jeste činjenica da 52-godišnja glumica uopšte nije imala šminke na licu, a pored svega izgledala je savršeno.

Mnogi su bili iznenađeni, ali za slavnu glumicu to je sasvim normalna stvar budući da posljednjih nekoliko godina, glumica se podvrgla posebnom tretmanu lica na bazi biljaka i maski napravljenih od svježeg voća, a poznato je da svakodnevno trenira po nekoliko sati uz stručnu pomoć ličnog trenera. Halle je još jednom dokazala da bez obzira na godine, svaka žena može izgledati savršenu. Baš poput Halle, i pjevačica Alicia Keys posljednje dvije godine uopšte ne koristi šminku, a ovaj trend sve je popularniji među ženama srednjih godina.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti