Hrabar potez Sharon Stone: Glumica vodila program u provokativnoj haljini

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM

Slavni rock muzičar Steven Tyler, vođa legendarnog benda “Aerosmith” organizovao je veliku zabavu humanitarnog karaktera koja je okupila brojna poznata imena iz svijeta muzike, mode i filma. Tyler je iskoristio opvu priliku kako bi kroz svoju fondaciju “Janie’s Fund” prikupio novčana sredstva za pomoć ženam žrtvama seksualnog nasilja. Pored brojnih poznatih imena poput Leonarda DiCapria, Alice Cooper, Caitlyn Jenner i Kelsey Grammer i mnogih drugih, najveću pažnju prisutnih privukla je legendarna glumica Sharon Stone koja se na gala večeri pojavila u izuzetno provokativnoj odjevnoj kombinaciji.

Sharon je tokom posebnog dijela večeri posvećenog humanitarnom radu organizacije preuzela ulogu voditeljice progrma. Ipak, ono što je svim zapalo za oko bila je njena izazovna odjevna kombinacija. Za ovu priliku, glumica je odabrala šupljikavu crnu haljinu ispod koje je obukla crni bodi, dok su se svi složili u jednom, kako ova 60-godišnja glumica i dalje izgleda fantastično.

View this post on Instagram

#Grammys @janiesfund

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

Tokom aukcije koju je organizovao čuveni rock muzičar prikupljena su novčana sredstva u iznosu od 2,8 miliona dolara, a sav novac uskoro će biti proslijeđen udruženjima koja se bave pružanjem pomoći ženam koje su pretrpjele seksualno nasilje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti