Jamie Oliver se oprostio od prijatelja: Nedostajat ćeš mi Johne

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM

Jedan od najpoznatijih svjetskih kuhara, Jamie Oliver, na emotivan način oprostio se od dugogodišnjeg prijatelja Johna Hamiltona. Oliver je na svom Instagramu objavio zajedničku fotografiju uz poruku kojom je opisao godine zajedničkog rada i druženja.

-Volim ovog čovjeka. John Hamilton. Preminuo je proteklog vikenda, bio je velika legenda i umjetnički direktor “Penguin Book” čak 21 godinu. Tužan gubitak, bio je istinski prijatelj i jedan od najboljih umjetničkih direktora koji je iznjedrio mnogo mladih dizajnera i fotografa. Šaljem iskreno saučešće cijelom njegovom timu, kolegama koji su ga voljeli, a posebno njegovoj divnoj porodici. Blagosloven da si Johne- napisao je Oliver pored zajedničke fotografije sa preminulim kolegom.

Ovo je za Olivera jako tužna nedjelja budući da je prije samo par dana preminula njegova veliki prijateljica, Mary Holbrook za koju je slavni kuhar izjavio kako se radi o najboljoj proizvođačici sira u svijetu čije je delikatese često koristio u pripremi jela u svojim emisijama.

Pročitajte još