Robert Prosinečki nakon operacije: Ne odričem se cigareta

Piše: Redakcija

Nakon što je proteklog novembra hitno primljen u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, gdje su mu urađena dva hirurška zahvata, selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Robert Prosinečki trenutno se uspješno oporavlja. Popularni “veliki žuti” proveo je nekoliko dana u bolnici nakon što su mu ljekari uspješno izveli operativni zahvat na debelom crijevu. Proces rehabilitacije još uvijek traje, a selektor naše reprezentacije polako se uključuje u rad nacionalnog tima sa kojim je ostvario zapažen uspjeh u Ligi nacija.

-Puklo mi je debelo crijevo i onda sam morao na operaciju. Važno je da sam došao na vrijeme, imao sam dvije operacije jer mi se rana otvorila, a kada si u bolnici, onda razmišljaš samo o tome da izađeš. Sada opet funkcionišem normalno i sve je super. Jedem normalno i nemam poseban režim, a imat ću još jednu rutinsku operaciju koju ću obaviti poslije reprezentativne pauze krajem marta poslije utakmica sa Jermenijom i Grčkom- izjavio je Prosinečki.

https://www.instagram.com/p/Bdlz4G4nPaf/

Iako je njegovo zdravstveno stanje bilo jako loše, Robi ne odustaje od svoje stare navike, ljubavi prema cigaretama.

-Nisam prestao, to nema veze sa debelim crijevom- izričit je Prosinečki.

Selektor fudbalske reprezentacije BiH ističe kako je jako zadovoljan igrom i zalaganjem reprezentativaca, te pored Džeka, Pjanića i ostalih iskusnih igrača, uživa u rado sa mladim i kvalitetnim igračima za čiju budućnost ne treba brinuti.

https://www.instagram.com/p/BqSYphygOQN/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti