Lepa Brena: Jeleni Karleuši bih uvijek bila podrška

Piše: Redakcija

 

Poznata pjevačica Lepa Brena se tek poslije povratka s porodičnog putovanja oglasila povodom skandala u čijem je centru bila Jelena Karleuša. 

– Jeleni bih uvijek bila podrška, bez obzira šta se dešava. Ne samo Jeleni, nego i svakoj ženi. Ja sam, nekako, mnogo više na ženskoj strani. Bez obzira, šta go da radimo, ne treba da nam se siječe glava. Nismo nikoga ubile, a nije ni ona nikoga ubila. Tako da, šta god da je, tu smo za nju – rekla je Brena, a prenosi Story.rs. 

 Podsjećamo,  Jelena Karleuša našla se u središtu afere s bh. fudbalerom Ognjenom Vranješom koji je javno iznosio detalje o njihovom, navodnom, odnosu i aferi. Pjevačica je nakon toga s kćerkama otputovala u Kinu gdje njen suprug Duško trenutno živi, a zatim su zajedno otputovali na odmor u Dubai. 

View this post on Instagram

👨‍👩‍👧‍👧☀️ #dubai

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti