Jelena Karleuša održala obećanje: 120 tužbi protiv srbijanskih medija

Piše: Redakcija

Nešto više od mjesec dana na udaru medija našli su se Jelena Karleuša i njen suprug Duško Tošić, nakon što su plasirani tračevi oko navodnog kraha njenog braka. Sve ovo bio je veliki udarac kako za njih dvoje tako i za njenu majku Divnu te kćerke Atinu i Niku. Jelena prema navodima srbijanskih medija tvrdila je da nije razmjenjivala poruke s fudbalerom Ognjenom Vranješom, te da je mnogo boli što njena porodica prolazi kroz takve stvari.

View this post on Instagram

👨‍👩‍👧‍👧☀️ #dubai

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Danas je Jelena na svom Instagram profilu odlučila podjeliti video u kojima se obratila medijima ali i cijeloj javnosti te pokazala 120 optužbi protiv medija koji su pisali o navodnoj aferi. Šta je sve jelena kazala možete pogledati u linku ispod.

View this post on Instagram

✍🏻 120 lawsuits against Serbian press

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti