Richard Gere postao otac: Alejandra na svijet donijela dječaka

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM

Holivudski glumac Richard Gere i njegova supruga Alejandra Silva dočekali su svoje prvo zajedničko dijete. Alejandra se porodila u jednoj klinici u New Yorku prije nekoliko dana, a ovu informaciju potvrdio je njen suprug. Sretni roditelji nisu krili oduševljenje kada su u septembru prošle godine obavjestili javnost da čekaju prinovu. Gere koji ima 18-godišnjeg sina Homera Jamesa sa bivšom suprugom i modelom Carey Lowell rekao je u jednom intervjuu kako bi bio presretan kada bi se ponovo ostvario kao otac, a sličnu poruku prije nekoliko mjeseci poslala je i Alejandra koja iz prethodnog braka sa Govindom Friedlandom ima šestogodišnjeg sina Alberta.

Iako je par odlučio da u javnosti ne daje previše informacija o svojoj vezi, Alejandra nije mogla odoljeti da sretne trenutke iz privatnog života podijeli sa svojim fanovima na Instagramu. Vijest o Alejandrinoj trudnoći uslijedila je samo par mjeseci nakon glamuroznog vjenčanja koje je održana na Richardovom ranču na preiferiji New Yorka.

-Ja sam najsretniji čovjek u univerzumu, a kako i ne bih mogao biti? Oženio sam prelijepu ženu, pametnu, osjetljivu, posvećenu radu sa ljudima. Alejandra je prava majka, ima dodir poput anđela, a još je iz Španjolske. Zemlja kraljeva i kraljica, zemlja Servantesa i Buñuela. Neprevaziđena- rekao je glumac u jednoj emotivnoj ispovjesti.

Alejandra koja je od supruga mlađa 34 godine izjavila je jednom prilikom kako joj godine ne predstavljaju problem, te da Richard još uvijek ima dovoljno ljubavi koju joj može pružiti.

https://www.instagram.com/p/Bcm-1h-FTU6/

Pročitajte još