Liam Hemsworth prevezen u bolnicu: Miley Cyrus nije željela komentarisati njegovo stanje

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM

Pjevačica Miley Cyrus pojavila se na svečanoj ceremoniji dodjele nagrada “Grammy” gdje je nastupila u muzičkom dijelu programa. Kako je na gala veče stigla bez svog partnera, glumca Liama Hemswortha, svi su se pitali zbog čega se savršeni par nije pojavio zajedno na ovom prestiđnom događaju. No, ubrzo nakon toga, među prisutnim se pronijela informacija kako je Liam hitno hospitalizovan u subotu rano ujutro. Ovo informaciju potvrdila je Rebel Wilson, Liamova dobra prijateljica koja je medijima otkrila da je glumčevo zdravstveno stanje stabilno, te da joj se javio ubrzo nakon prijema u bolnicu.

https://www.instagram.com/p/BtIDSW7BT0O/

-Jutros mi se javio iz bolnice, hospitalizovan je u ranim jutarnjim satima, i svi se nadamo da će sa njim sve biti u redu- rekla je Rebel.

Iz krugova bliskih paru saopšteno je kako se Miley povjerila prijateljicama rekavši da je sa Liamom planirala prisustvovati premijeri serije “Isn’t It Romantic” koja će biti održana 12. februara, ali će zbog Liamovog zdravstvenog stanja pjevačica ipak ostati kod kuće.

https://www.instagram.com/p/Br3Ul76hG3s/

.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti