Češka manekenka napušta modeling: Muzika je moje novo zanimanje

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM

Manekenka Klara Lima privukla je veliku pažnju javnosti brojnim plastičnim operacijama kojima je gotovo u potpunosti izmjenila svoj opis. Nakon što je njena manekenska karijela već duže vremena u stagnaciji, mlada Čehinja odlučila je okončati karijeru i okrenuti se muzici. Kako je i sama izjavila, rep muzika je dugo vremena prisutna u njenom životu, te je ova odluka bila očekivana. No, na početku karijere nije sve išlo laganim tokom. Prije nego se posvetila modelingu, Klara je bila ovisna o narkoticima, a patila je i od bulimije.

-Uzimala sam 5 grama i pušila dvije kutije cigareta dnevno. Pila sam da bih zaboravila na svoj život- rekla je Lima.

https://www.instagram.com/p/BlAs9P7ljqK/

Ona dodaje da je nakon tragične smrti roditelja koji su nastradali u avionskoj nesreći u Ukrajini, naslijedila veliko bogatstvo koje je veoma brzo potrošila.

-Bulimija i anoreksija se mogu desiti nakon velikih promjena u životu. Smatrala sam da je najbolje da uzimam kokain kako ne bih bila gladna. Zavisnost je stanje uma koje ne možete da se riješite, morate da nađete novo. Provela sam mnogo vremena na rehabilitacijama, to je bilo užasno- govri Klara koja je nakon rehabilitacije započela dugotrajan proces ispunjen estetskim zahvatima.

https://www.instagram.com/p/Bl1dTzDlnVa/

Iako je do sada uradila više od 20 estetskih zahvata na svom tijelu, Klara tvrdi kako je s tom navikom gotovo, i nada se da će joj novo zanimanje pomoći da se u potpunosti ostvari u onome o čemu je maštala još kao djevojčica.

Pročitajte još