Sestra planira napisati i objaviti čak dvije knjige o njenom životu: Meghan Markle uznemirena

Piše: Redakcija

Meghan Markle briznula je u plač kada je čula vijest da njena polusestra Samantha Markle planira napisati i objaviti knjigu o njenom životu, piše Daily Mail.

Naime, Samantha svoje spisateljske ambicije otkrila je prvi put 2016. godine kada je najavila da bi jednog dana mogla objaviti knjigu “Dnevnik sestre agresivne princeze”, a ovog mjeseca, najavila je da će napisati i knjigu “U sjeni vojvotkinje”.

Primjerci prve knjige u prodaji bi se trebali naći u aprilu, baš kada će Meghan na svijet donijeti prvo dijete. Samantha je to razdoblje odabrala kao savršeno za otkrivanje činjenica i situacija s kojima javnost dosad nije upoznata.

Meghan je prijateljima ispričala da je prestala čitati intervjue s članovima svoje porodice i da se trudi ne slušati tračeve o sebi.

– Prestala je čitati naslove nakon što je čula vijest o sestrinoj knjizi. Plakala je kad je ta informacija došla do nje. Od svega ju je to najviše uznemirilo. Ona i Samantha nikad nisu bile u dobrim odnosima i misli kako je sestra iskorištava samo kako bi zaradila novac – otkrila je njena bliska prijateljica.

Meghan je Samanthu posljednji put vidjela 2008. godine, a polubrata Thomasa Marklea Juniora 2011. godine.

 

 

Pročitajte još