Candice Swanepoel još jednom dokazala zbog čega je nazivaju jednim od najljepših modela

Piše: Redakcija

Manekenka Candice Swanepoel pojavila se na gala večeri povodom otvaranja Nedelje mode u New Yorku. Prelijepa manekenka ubzo je zaokupila pažnju prisutnih, a svi su bili složni u jednom, da tridesetogodišnja manekenka zaista s pravom nosi epitet najljepšeg modela “Victoria’s Secret”.

Elegantna crno-bijela haljina sa velikom mašnom na leđima u kojoj se pojavila, postala je predmet interesovanja prisutnih koji su bili oduševljeni ovim modnim izborom atraktivne manekenke. Majka svojice sinova odlučila se za modni proizvod poznate kuće “Rosario”, a sve je začinila sandalama optočenim kristalima i crnom torbicom.

View this post on Instagram

✨ tchau

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

Iako je krarijera modela u punom jeku, Candice je tokom protekle godine odlučila pokrenuti sopstvenu liniju donjeg veša koju već nekoliko mjeseci sama reklamira.

View this post on Instagram

‘Have yourself a merry little Christmas’🎄

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti