Preminuo glumac Steve Bean Levy

Piše: Redakcija

Američki glumac Steve Bean Levy preminuo je u 58. godini nakon kratke i teške bolesti. Levy, koji je bolovao od rijetkog oblika karcinoma koji je zahvatio njegov nos, preminuo je 21. januara u svom domu u Los Angelesu, ali je informaciju o njegovoj smrti porodica saopštila tek prije jedan dan. Levy se posljednji put u javnosati pojavio prije pet mjeseci kada je medijima otkrio koliko je zaista ozbiljna njegova zdravstvena situacija, te dodao kako je i nakon niza operacija veliki optimista da će u konačnici uspjeti da se izbori sa veoma agresivnim tipom karcinoma. Posljednjih nekoliko mjeseci, Levyju je ugrađena proteza kojoj su dodate posebne komponente kako bi glumac mogao nesmetano disati,

Porodica preminulog glumca je saopštila kako se Levy do samog kraja hrabro držao i nosi s velikim zdravstvenim smetnjama izazvanim teškim oboljenjem.

"The Wizard of Gauze:" 13 months ago; when you're that gorgeous, who the hell needs a plastic nose?

Gepostet von Steve Bean Levy am Mittwoch, 25. April 2018

-Ostao sam bezo nosa, gornjeg dijela nepceta, nekoliko zuba, lijevog obraza i jagodične kosti, brkova i obrva zbog heomterapije, izgubio sam osjećaj u usnama, i svih motoričkih sposobnosti mojih mišića na kompletnoj lijevoj strani lica, i nekim djelovima uha. Izgubio sam nekoliko kilograma, i što je najgore, izgubio sam smisao za humor- izjavio je Levy prije nekoliko mjeseci.

Brojne kolege oprostile su se od velikog prijatelja i sjajnog glumca koji će zauvijek ostati upamćen po sjajnoj ulozi u hit seriji “Ray Donovan”.

Gepostet von Steve Bean Levy am Freitag, 1. Juli 2016

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti