Georgina Rodriguez otkrila zašto se još neće vjenčati s Cristianom Ronaldom

Piše: Redakcija

Krajem prošle godine jedan od najuspješnijih fudbalera na svijetu Cristiano Ronaldo zaručio je svoju djevojku Georginu Rodriguez. Svi svjetski mediji odmah su počeli pisati da će par veoma brzo stati pred oltar.

Ipak, Georgina je sada otkrila da vjenčanja neko vrijeme neće biti.

– Voljela bih postati njegova supruga ali trenutno imamo druge prioritete. U budućnosti bi bilo sjajno postati njegovom ženom – rekla je.

Trenutno nije dobar period za planiranje vjenčanja. Georgini je prije nekoliko dana preminuo otac, a Ronaldo je do nedavno vodio sudske procese zbog utaje poreza.

– Cristiano mi je velika podrška, brine o meni u ovom teškom razdoblju. Zapravo oboje smo jedno drugome veliki oslonac u svemu što radimo. On i djeca su moja radost – istakla je Georgina.

View this post on Instagram

Volando entre tus brazos ❤️ @cristiano

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

O njihovom vjenčanju, jednom prilikom govorila je i Ronaldova majka.

– Ona je majka moje unuke i moja buduća snaha. Još uvijek mi nije snaha nego će tek biti. Jako je staložena i mirna – kazala je.

Slavni par zajedno živi u Torinu, a prije nešto više od godinu dana postali su roditelji djevojčice Alane Martine. Osim toga, Georgina brine i o Ronaldovo troje djece koju su na svijet donije surogat majke sinu Ronaldu Junioru te blizancima Evi i Mateu. Poznato je da imaju veoma dobar odnos, a to svakodnevno pokazuju i na društvenim mrežama.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti