Da li se ovim potezom odbačena kćerka Donalda Trumpa osvetila ocu

Piše: Redakcija

U utorak navečer, američki predsjednik Donald Trump, pred cijelim kongresom održao je govor o stanju nacije, a kao podrška okupila se cijela njegova porodica. Najveću pažnju medija ali i svih okupljenih privukla je njegova kćerka Tiffany Trump koju je dobio u braku s Marlom Maples. I dok su sve dame iz porodice došle u crnim kombinacijama uključujući i Melaniju, Tiffany je sve iznenadila obukavši bijeli kompletić.

Zbog ove kombinacije mnogi su zaključili kako je odbačena kćerka Donalda Trumpa dala podršku demokratima a ne svom ocu i republikancima. Naime, za vrijeme Kongresa sve pripadnice demokrata odlučile su se za bijele kombinacije, dok su muški članovi oko ruke nosili bijele vrpce, a sve povodom godišnjice usvajanja 19. amandmana kojim su žene dobile pravo glasa.Pored toga, bijelo ima još jedan cilj i značenje, kako bi se fokus stavio na probleme demokrata koji kažu da su pod napadom Republikanske stranke predvođene Trumpom.

Zahvaljujući svojoj kombinaciji počela su nagađanja da li je Tiffany  svojim pojaljivanjem u bijelom željena nešto poručiti svome ocu, a to je da je na strani njegovih suparnika. Drugi pak smatraju da je samo riječ o njenom modnom promašaju bez ikakvih političkih konotacija.

View this post on Instagram

Credit: @erictrump Twitter 🇺🇸

A post shared by FLOTUSMELANIASUPPORTPAGE (@supportingflotus) on

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti