Jelena i Novak Đoković uživaju u zimskim čarolijama: Odmor kao iz snova

Piše: Redakcija

Novak Đoković nedavno je po sedmi put osvojio titulu na “Australian Openu” nakon čega je još jednom potvrdio da se zasluženo nalazi na samom vrhu svjetskog tenisa. Nakon veoma naspornih nekoliko dana na užarenim australskim terenima, Novaj je odlučio uzeti malo predaha te se sa suprugom Jelenom uputio na nepoznatu zimsku lokaciju. Na slikama koje je Jelena objavila na svom Instagramu, može se vidjeti koliko je ovaj odmor prijao Novaku, a prema opisu koji je Jelena ostavila, par sa sigurnošću uživa u svakom trenutku.

View this post on Instagram

#vacationmode ✔️

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

-Porodična snježna idila, dosta aktivnosti na svježem vazduhu i svi na okupu! Jeeeee- napisala je Jelena u opisu fotografije na kojoj pozira zajedno s Novakom.

Sunčan i savršen dan najviše je godio Novaku koji ne krije koliko mu je ovaj odmor bio potreban. Iako to još uvijek nisu objavili, Novak i Jelena su na odmor poveli i svoje mališane koji su za razliku od roditelja, sigurno uživali u drugačijim aktivnostima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti