Meghan Markle uputila molbu ocu: Prestani da me maltretiraš

Piše: Redakcija

Iako su to pokušali sakriti od javnosti, odnosi vojvotkinje od Sussexa, Meghan Markle, sa njenim ocem Thomasom nikada nisu bili gori. Njene bliske prijateljice izjavile su za medije kako se Meghan ubrzo nakon vjenčanja obratila ocu pismom u kojem ga je zamolila da joj se prestane obraćati i slati poruke. Nakon što su u medijima isplivale brojne informacije o Meghaninom privatnom životu koje je objavio njen otac, Meghan je naprosto poludjela i od njega je pismenim putem zatražila da prestane sa medijskim istupima, i blaćenju njenog imena.

View this post on Instagram

❤️❤️❤️ @meghanmarkle_official

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on

Nakon što je upoznala svog budućeg supruga, Meghan je od očiju javnosti pokušala sakriti sve informacije vezane za njenu privatnost. Vojvotkinja je nakon brojnih medijskih istupa svoga oca i njenog polubrata pokušala od njih zatražiti samo jedno, a to je, da prestanu s bilo kakvim izjavama koje su joj već do sada nanijele veliku štetu.

Kako bi se u potpunosti posvetila posljednjim sedmicama trudnoće, Meghan je odlučila da će narednih dana provoditi više vremena u svom novom domu u Nottingham Cottageu koji je preuredila prema svom ukusu, a bliski prijatelji mladog para tvrde kako se Meghan pretvorila u pravu domaćicu koja se svakodnevno brine o mnogim stvarima, a za Harryja sprema njegova omiljena jela.

Pročitajte još