Najveće zvijezde showbiznisa: Poznata imena prezentera ovogodišnjeg Oscara

Piše: Redakcija

Do najiščekivanije dodjele filmskih nagrada Oscara, ostale su još tri sedmice. Američka Akademija filmskih umjetnosti i nauka otkrila je imena 13 zvijezda iz svijeta filma, televizije i showbiznisa koje će ove godine u ulozi prezentera kolegama uručiti zlatne kipiće. 

View this post on Instagram

I love Berlin

A post shared by Brie (@brielarson) on

U toku su posljednje pripreme, a među prezenterima su se našli i Daniel Craig, ali i Oskarovka Brie Larson.  Među prezenterima su i Awkwafina, Chris Evans, Tina Fey, Whoopi Goldberg, Jennifer Lopez, Amy Poehler, Maya Rudolph, Amanda Stenberg, Charlize Theron, Tessa Thompson i Constance Wu. Ostala imena bit će naknadno objavljena. 

Akademija je ove godine odlučila posvetiti više pažnje samim prezenterima, budući da je već ranije donesena odluka da će se ovogodišnja svečanost održati bez glavnog voditelja same ceremonije.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti