Ella Dvornik iznenadila fanove: Više me nećete vidjeti

Piše: Redakcija

Blogerica Ella Dvornik iznenadila je mnogbrojne fanove svojom posljednjom objavom na Instagramu. Ella je odlučila napraviti malu pauzu i uzeti predah od svakodnevnih obaveza i pisanja te je u pratnji supruga Charlesa otputovala na odmor na egzotičnu destinaciju. Blogerica se fanovima javila iz dalekog Meksika te ih obavjestila kako iz tehničkih razloga nekoliko dana neće biti u mogućnosti koristiti internet.

https://www.instagram.com/p/BtgHV7jhk_s/?utm_source=ig_embed

-Stigli smo u Meksiko. Na godišnjem sam. Ko me treba, nek me zaboravi. U resortu sam gdje se ne smije koristiti mobitel osim u sobi. S tim saznanjem ostavljam mobitel u sobi i idem se odmoriti od tehnologije- napisala je Ella na Instagramu.

Za to vrijeme u Zagrebu, njena mama Danijela nekoliko dana brinut će o svojoj unuci Balie Dee. Ipak, među brojnim pozitivnim komentarima na njenu posljednju objavu, bilo je i onih koji smatraju kako Ella nije zaslužila ovaj odmor.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti