Kako je pjesma Jelene Rozge ujedinila regiju

Piše: Redakcija

Pjesma “Moje proljeće”  Jelene Rozge najslušanija je u cijelog regiji, a u svim državama je dospjela među prva tri mjesta na top listama, što govori o njenoj popularnosti.

Pjesma je publici predstavljena prije sedam dana, a potpisuje je Emina Jhović. Svoje premijerno izvođenje dođivjela je na muzičkoj ceremoniji MAC (Music Academy Awards) u Begoradu. Od tada, ova pjesma je jakom emocijom uspjela ujediniti komentare nekoliko nacija.  Ovo je također i rekordni broj pregleda u dosadašnjem opusu Rozge, a u tako kratkom roku, naročito za jednu pjesmu koja je balada i koja ne podliježe samo aktualnim trendovima već govori mnogo više.

– Ne znam zaista što bih rekla, ovo je pre emotivno za mene, donijela sam pjesmu iz srca, suza koja je iz mene pala, bila je kao nož za mene, podijelila me je na dva dijela. Jedan dio koji je pjevao iz bola i čiste emocije i drugi koji se lomi od ljubavi. Pjesma tako djeluje na mene, na ljude, na svaku starosnu dob i spol. Zahvalna sam svima koji “Moje proljeće” vole i doživljavaju na način na koji nisam ni sanjala da će podijeliti sa mnom – rekla je Jelena.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti