Courteney Cox raskinula zaruke: Sada nam je mnogo bolje

Piše: Redakcija

Courteney Cox ispričala je u emisiji Ellen DeGeneres da je njena veza s Johnnyjem McDaidom jača nego ikad nakon što su raskinuli zaruke. Slavna ‘prijateljica’ je s muzičarom prohodala u siječnju 2014., a zaručili su se nakon svegašest mjeseci. No, do vjenčanja nikad nije došlo. Krajem 2015. su prekinuli, da bi se nekoliko mjeseci kasnije pomirili. 

– Johnny mi nije zaručnik. Bili smo zaručeni, ali sad smo samo u vezi. Raskinuli smo zaruke, on je nakon toga preselio u Englesku. Onda smo se pomirili i sad nam je bolje nego ikad – ispričala je 54-godišnja glumica. 

– Sve je bolje nego što je bilo prije. Ne zato što je on u Londonu, iako mislim da nam je udaljenost i odvojenost tih šest mjeseci puno pokazala. Jednostavno, bolje nam je – dodala je Cox koja je od 1999. do 2003. bila u braku s kolegom Davidom Arquetteom s kojim ima 14-godišnju kćerku Coco. 

View this post on Instagram

new😍 | | | #courteneycox #johnnymcdaid

A post shared by currently inactive (@courteneycoxoholic) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti