Veže ih zajednički posao: Brad Pitt i Angelina Jolie nastavili saradnju

Piše: Redakcija

Bivši supružnici Angelina Jolie i Brad Pitt nakon razvoda ostali su poslovni partneri. Njihova vinarija u Francuskoj i dalje donosi velike prihode nekadašnjem paru, a “Miraval Rose”, vino iz njihove vinarije, jedno je od najtraženijih u prestižnim europskim restoranima. Prema pisanju francuske štampe, i Brad i Angelina zainteresovani su i dalje baviti se ovim poslom, a nedavno je procurila informacija kako zbog velikog uspjeha njihovog vina, planiraju na tržište izbaciti svoj drugi “Miraval Rose”.

View this post on Instagram

Mr. & Mrs. Smith ❤

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial) on

Kako navodi izvor blizak bivšim supružnicima, Brad je veoma angažovan na nadgledanju radova na njihovim poljima vinove loze u Francuskoj, a u dogovoru sa Angelinom planiraju proširiti proizvodnju što bi ujedno bila dugoročna investicija za njihovu djecu. Brad i Angelina imaju šestoro djece, a nedavno su se po prvi put pojavili zajedno u javnosti još od septembra 2016. godine kada su objavili da se razvode.

View this post on Instagram

Love 😍 #bradpitt #angelinajolie

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti