Severina objavila spot za pjesmu sa novog albuma: Halo već postao hit

Piše: Redakcija

Hrvatska muzička zvijezda Severina Kojić objavila je spot za pjesmu “Halo” koja se nalazi na istoimenom albumu, koji će premijerno sutra biti predstavljen publici. Nakon punih šest godina od posljednjeg studijskog albuma “Dobrodošao u klub” Severina je odlučila da je vrijeme svoje fanove počastiti novim pjesmama za koje mnogi već sada pretpostavljaju da će postati hitovi. Na albumu će se naći ukupno 14 pjesama od kojih tri duetske.

-Dragi moji, jako sam uzbuđena, izašao je “Halo”, napokon, sviđa mi se jer je bas cool. Hvala mojim dragim i talentovanim autorima Jali Bratu i Bubi Corelliju, hvala Petru Pašiću za režiju i svima koji su učestvovali na videu, te svim mojim prekrasnim saradnicima- napisala je Severina na Instagramu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti