Georgina Rodriguze skrhana bolom: Hitno napustila Italiju i otputovala u Argentinu

Piše: Redakcija

Djevojka jednog od najboljih svjetskih fudbalera Criatiana Ronalda, Georgina Rodriguez, napustila je Italiju te se uputila u svoju domovinu, Argentinu gdje su je čekali njeni najbliži članovi porodice. Nakon što je saznala tragičnu vijest o smrti oca, Georgina je u suzama napustila svoj dom u Torinu i otputovala u Buenos Aires kako bi preminulog oca ispratila na posljednji put. Njen otac, Jorge Eduardo, posljednje dvije godine proveo je na bolničkom liječenju nakon što je doživio jak moždani udar koji ga je prikovao za bolničku postelju.

Bivši sportski radnik, i trener brojnih fudbalskih klubova, oduvijek je bio glavni oslonac svoje mezimice koja je oca neizmjerno voljela. Iako su zbog njegovih poslovnih angažmana preselili u Španjolsku gdje je Georgina i rođena, oduvijek su bili vezani za Argentinu gdje živi njihova mnogobrojna familija.

Mnogi su mišljenja kako je Georgina nakon što je započela vezu sa slavnim fudbalerom, riješila svoje životne probleme, mlada manekenka ističe kako je njen pređašnji život bio jako buran, te da je i prije nego je započela romantičnu vezu sa Cristianom, bila jako uspješna te joj novac nikada nije bio presudan. Sebe trenutno vidi kao majku, a ne kao model, te dodaje kako se veoma brzo zbližila sa Ronaldovom djecom, ali ih je rođenje kćerke Alane Martine dodatno zbližilo i učinilo jednom velikom sretnom porodicom.

-Moj život se vrti oko mališana u kući, moje porodice, mojih prijatelja, studija i sporta- izjavila je Georgina u jednom intervjuu.

Prelijepa manekenka u više navrata je istakla kako ne želi stvoriti bilo kakvu razliku među Ronaldovom djecom, te dodaje da će Alanu kada odraste naučiti pravim porodičnim vrijednostima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti