George i Amal Clooney: Novosti u vezi razvoda poznatog para

Piše: Redakcija

U posljednje vrijeme uveliko se priča o razvodu američkog glumca i njegove supruge advokatice, a sada su stigle i nove informacije koje opovrgavaju do sadašnje informacije. S jedfna strane američki mediji pišu kako George u javnosti nije viđen s djecom preko 200 dana, a sa druge strane se oglasio glumčev glasnogovornik i kazao kako su sve do sad priče izmišljene, te da ništa od toga nije istina.

– George i Amal se svađaju oko njihovog drugačijeg načina života, stoga glasine oko razvoda traju već mjesecima. Ona je sva u poslovnom svijetu, a on u zabavnom. Kao ulje i voda su, ne miješaju se – kazao je izvor blizak paru za RadarOnline.com.

Kako tvrdi izvor blizanci su se u posljednje vrijeme mogli vidjeti samo s majkom ali ne i sa holivudskim glumcem, te da su glasine oko preseljenja na Sardiniju tačne.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti