Supruga poznatog glumca oduševila izgledom: Ne mogu ni dana bez treninga

Piše: Redakcija

Supruga holivudskog glimca Chrisa Hemswortha iznenadila je mnoge kada se nedavno pojavila na naslovnici britanskog izdanja magazina “Women’s Health”. Prelijepa španjolka koja je protekle godine proslavila svoj 42. rođendan, oduševila je brojne fanove svojim golišavim fotografijama na kojima izgleda zanosnije nego ikada. Majka troje djece, izjavila je u jednom intervuu kako svakodnevne treninge doživljava kao izazov koji je motiviše da svakim danom sve više napreduje. Ona je naglasila kako su dvije sedmice najduži period koji može izdržati bez vježbanja.

-Kada ne vježbam jako sam nervozna i energija počinje da mi opada. Kada počnete da vježbate i kada vaše tijelo počne da se mijenja to je najljepši osjećaj- istakla je Pataky.

View this post on Instagram

🧘🏼‍♀️#Soon / #Pronto

A post shared by Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) on

Elsa je sretnom u braku s Hemsworthom već osam godina, a par ima troje djece, šestogodišnju kćerku Indiu i četvorogodišnje blizance Tristana i Sashu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti