Svi se šale na račun pjevača: Dajte mi podršku, tek učim da plivam

Piše: Redakcija

Poznata muzička zvijezda John Legend otkrio je na svom Twitteru veoma zanimljivu informaciju kojom je uspio nasmijati mnogobrojne fanove. John, koji je nedavno proslavio svoj 40. rođendan objavio je vijest kako je konačno odlučio da nauči plivati, što mu je bila velika želja još od djetinjstva.

-Ne umijem da plivam. Danas sam imao prvi čas plivanja od moje pete godine. Moj tata je naučio da pliva u šezdesetim godinama, tako da sam i dalje u prednosti- napisao je john na svom Twitteru i izazvao salve smijeha kod svojih fanova.

Ubrzo nakon njegove objave, fanove je zanimalo zbog čega pjevač tek sada uči plivati, a zanimalo ih je kako se našao ispod vode tokom snimanja “vrelih” scena u spotu za pjesmu “All of Me”.

“Šta se onda desilo kada ti je glava bila ispod vode. Da li si lijepo disao? Da li je sve bila laž?- upitao je Legenda jedan od fanova, a ubrzo je uslijedio duhovit odgovor pjevača.

-Sve. Laži. Hahaha- prokomentarisao je Legend.

View this post on Instagram

adult swim with @kidswimla – so proud!!!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Ipak, mnogobrojna publika slavnog pjevača pozdravila je njegov potez, i dala mu podršku da što prije ovlada tehnikama plivanja kako bi u budućnosti mogao u potpunosti uživati tokom odmora na egzotičnim destinacijama. No, slavni pjevač nije usamljen u “klubu neplivača”. Brojne ličnosti iz javnog života priznale su kako nisu vješti plivači, ili uopšte ne umiju plivati. Holivudska diva Eva Mendes priznala je kako nikada nije naučila plivati, a pridružio joj se i kolega Will Smith koji je tek prije tri godine uspio savladati vještine plivanja. Zvuči nevjerovatno, ali jedan od glavnih aktera “Čuvara Plaže”, Zayn Malik, priznao je kako ne zna plivati, te da ima strah od otvorene vodene površine.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti