Miloš Biković i Barbara Tatalović: Romantična večera u luksuznom Carlton hotelu u Švicarskoj

Piše: Redakcija

Jedan od najpoznatijih srbijanskih glumaca mlađe generacije jeste Miloš Biković, koji svoju karijeru uspješno gradi u Rusiji. Na njegov šarm, atraktivan izgled ali i popularnost pale su mnoge pripadnice nježnijeg spola, a on ne skriva koliko je zaljubljen u samo jednu djevojku.

https://www.instagram.com/p/BsjWO0kFzKi/?utm_source=ig_embed

Naime, nakon raskida s ruskom glumicom Aglajom Tarasovom, ušao je u vezu s manekenkom Barbarom Talović, te svaki slobodan trenutak ovaj par provodi zajedno. U posljednjih nekoliko dana par se nalazi u Švicarskoj u modernom skijalištu Sant Mortizu, a ako je suditi po fotografijama koje su objavili na svojim Instagram profilima par se odlično provodi, te uživaju u skijanju, šetnji i zimskom pikniku.

Najveću pažnju je privukla posljednja fotografija koju je objavio mladi glumac na kojoj je pokazao kako to izgleda njihovo romantično veče u penthausu.

-Penthaus, svijeće, i one dvije normalne osobe. Samo u malo boljem izdanju- napisao je glumac.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti