Dodjela MAC nagrada u Beogradu: Pogledajte ko su dobitnici

Piše: Redakcija

Dodjela regionalnih muzičkih nagrada, Music Awards Ceremony, počela je večeras u beogradskoj Štark areni. U okviru ovog takmičenja učestvovale su neke od najvećih muzičkih zvijezda iz Srbije, Crne Gore, Makedonije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

U kategoriji moderne dence numere dobitnik priznanja su Rasta i Magla bend, dok su Tropico i Leksington osvojili nagradu za najbolje pop pjevače. Dobitnici rep nagrade su Sennidah i rep grupa Who See, dok su Bajaga i Parni valjak osvojili nagradu u kategoriji za najbolje rok muzičare.

Nagradu za koncert godine dobio je Aca Lukas zbog svog koncerta koji je održao upravo u ovoj areni, a Karolina Gočeva, Sanja Ilić i Balkanika su dobitnici nagrada za najbolju etno-new world numeru. Milica Pavlović odnijela je priznanje za najbolju modernu i tradicionalnu folk numeru. Jelena Karleuša i Aca Lukas te Emina Jahović i Željko Joksimović osvojili su nagradu za najbolju kolaboraciju.

https://www.instagram.com/p/BtPFf-Anx2v/

Podsjećamo, sve pjesme koje su se borile za MAC nagrade nominovane su od strane radio stanica iz Regiona, a publika je glasala putem online glasanja. Organizatori MAC-a i ekipa iz produkcije Skymusic, kazali su da je interesovanje glasača i publike prevazišlo sva njihova očekivanja, pa su s toga najavili da će i u buduće nastaviti MAC priču.

Pogledajte kako je izgledao večerašnji spektakl

https://www.instagram.com/p/BtO_W35BPCw/

Pročitajte još