Celine Dion ugrozila zdravlje: Naglo smršala kako bi impresionirala dečka

Piše: Redakcija

Pjevačica Celine Dion prije tri godine ostala je bez supruga Renea Angelila koji je izgubio dugugodišnju bitku s opakom bolešću. Iako je nakon suprugove smrti izjavila kako je utjehu našla u trojici njihovih sinova koje smatra najvećim životnim darom, pjevačica se ubrzo odlučila ostaviti težak period iza sebe i krenuti dalje.

https://www.instagram.com/p/BtItaaRnyRd/

Nakon što su je mediji protekle godine često spominjali kao novu djevojku glumca Russella Crowea, Celine se odnedavno nalazi u ljubavnoj vezi sa 16 godina mlađim Pepeom Munozom koji je svojevremeno bio član plesne grupe koja je pratila pjevačicu na njenim nastupima. Kako bi oduševila mladog partnera, Celine se podvrgla nezdravnom načinu mršavljenja, te je dugotrajnim izgladnjivanjem ozbiljno ugrozila svoje zdravlje.

https://www.instagram.com/p/BtNzyTfF6yC/

Pjevačica se nedavno pojavila na nedjelji mode u Parizu, a prisutni ovom događaju izjavili su kako su bili šokirani njenim sablasnim izgledom, budući da je slavna pjevačica izgledala ispijeno i umorno, dok mnogi tvrde kako Celine nikada nije bila mršavija, a njen izgled opisali su kao jako zabrinjavajući.

https://www.instagram.com/p/BtN3zL4giG_/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti