Bio je na rubu smrti: Lamar Odom nastavlja karijeru

Piše: Redakcija

Karijera NBA igrača Lamara Odoma pala je u drugi plan čak dva puta.  Prvi put kada je ušao u porodicu Kardashian oženivši najmlađu sestru Khloe, a drugi put kada je pronađen u nesvjesti na podu jednog bordela u Nevadi nakon četiri dana okorjelog tulumarenja s prostitukama.

U to vrijeme, Khloe je već zatražila razvod, međutim ostala je uz njega sve dok ponovo nije stao na noge.

https://www.instagram.com/p/BtNM_wygUKY/

Košarkaš i reality zvijezda vjenčali su se nakon samo mjesec dana veze u septe,bru 2009. godine, a ona mu je bila velika podrška tokom borbe s ovisnošću koja ja trajala godinama prije nego je nju upoznao. Osim ovisnosti o opijatima, Lamar je imao problema i s time da ostane vjeran. 

Nakon dugog i teškog oporavka poslije skandala u bordelu Lamar je  spreman za povratak. Iako je zadnji put na parketu bio 2013. godine, sportista se osjeća sretno i zahvalno što ponovno može pokrenuti karijeru. 

https://www.instagram.com/p/BtAbjkEAKVr/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti