Jelena Jugović Tuncel: Prvi rođendan blizanaca

Piše: Redakcija

 

Nekadašnja TV voditeljica i model, a danas uspješna modna dizajnerica Jelena Jugović Tuncel je prije tačno godinu na svijet donijela sina i kćerku, Kalinu Deniz i Aleksandra Merta. Sreću zbog prvog rođendana svojih blizanaca podijelila je na Instagram profilu objavivši simpatične fotografije i snimak djece. 

– Drugari, mi smo malo prehlađeni ali mama hoće da nas slika i tačka. Mi danas punimo punu godinicu, a kažu da smo unijeli najveću ljubav u živote naših najmilijih. Mama kaže torta i drugari čim malo prizdravimo, a do tada vježbamo rođendansku pjesmicu na oba jezika. Mi to možemo, jer nismo više mali – napisala je, između ostalog, Jelena ispod fotografije blizanaca. 

Podsjećamo, Jelena trenutno s porodicom, tačnije suprugom Metinom i djecom živi u Istanbulu, a za naš magazin je govorila neposredno nakon porođaja. 

– Mert Aleksandar i Kalina Deniz su dobre bebe. Imaju različite karaktere, što nas beskrajno zabavlja. Oni imaju svoj ritam koji mi pratimo, ponekad se našalimo kako radimo u smjenama. Savjete rado saslušam, ali svakako slijepo ne pratim. Najbitnije je upoznati svoju bebu i osluškivati njene potrebe. Mnogo savjeta sam dobila na klinici gdje sam se porodila, a koji su mi bili od velike koristi u prvim danima. Tu su i savjeti moje sestre i majke – rekla nam je Jelena tada. 

View this post on Instagram

❤💙🎈🎈

A post shared by Jelena Jugovic Tunçel (@jelenajugovictuncel) on

Pročitajte još