Aleksandra Prijović: Moderna trudnica

Piše: Redakcija

Poznata pjevačica Aleksandra Prijović bi se, kako pišu srbijanski mediji, trebala poroditi na proljeće, a vrijeme nastoji provesti daleko od scene i očiju javnosti. No, to je svakako ne spriječava da s vremena na vrijeme svoje fanove obraduje fotografijom na Instagramu, a posljednjom je u nizu oduševila sve. Naime, Aleksandra je pokazala da je i u trudničkim danima izuzetno moderna, a na fotografiji koju je postavila nosi bež kaput kojim je vješto pokrila svoj trudnički stomak, kapu u egleskom stilu i elegantnu torbu koju je savršeno uklopila s ostatkom odjevne kombinacije. 

View this post on Instagram

Krcka se nesto novo…jedva cekam! 🎤🎥❤️

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on

Podsjećamo, Aleksandra i njen suprug Filip su donijeli odluku da se beba rodi u jednoj privatnoj klinici u Srbiji. 

– Aleksandra je najprije maštala o porođaju u Americi, ali je odustala od toga nakon što je je ljekar, koji joj vodi trudnoću, objasnio koje to rizike nosi sa sobom. Budući da je pjevačici nakon samo nekoliko mjeseci konstantovana visokorizična trudnoća, zbog čega joj je uključena i hormonska terapija, zabranjena su joj putovanja – rekao je izvor blizak pjevačici. 

https://www.instagram.com/p/BsEZtjYnIW1/

– Budući da je javna ličnost, nije željela da razmatra opcije koje se odnose na državne bolnice. Novac im, razumije se, nije problem pa tako ni tih tri hiljade eura koje će morati da plati. Ovdje će imati svu potrebnu njegu, ali i privatnost – rekao je izvor. 

 Aleksandra se zbog trudnoće povukla iz javnosti, te više ne nastupa, no, to je nije spriječilo da počne raditi na novim pjesmama koje svi njeni fanovi s nestrpljenjem očekuju. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti