Majka se za sve pita: Bradley Cooper ništa ne radi bez njenog znanja

Piše: Redakcija

 

Holivudski glumac Bradley Cooper pojavio se u društvu majke Glorie Campano na dodjeli nagrada “Screen Actors Guild”. Iako su mnogi očekivali da će film “A Star Was Born” pokuipti najviše nagrada tokom svečane dodjele, to se ipak nije desilo, a sve je više onih koji smatraju kako su Cooper i Lady Gaga sve dalje od Oscara koji će uskoro biti dodjeljen. No, ono što je mnogima zapalo za oko je činjanica da je Cooper na dodjelu prestižne nagrade došao u društvu majke, koja je po mišljenju mnogih, žena koja ima veliki uticaj na sina.

Hollywoodom već odavno kruže priče kako je upravo Gloria najveći Cooperov kritičar i žena koja ima najveći uticaj na njega. Iako je već duže vrijeme u sretnoj ljubavi sa prelijepom manekenkom Irinom Shayk, Gloria je jedan od glavnih “krivaca” zbog kojih je Bradley dugo važio za jednog od najpoželjnijih neženja na javnoj sceni.

Izvor blizak glumcu tvrdi kako je Gloria oduvijek imala utacaj na Cooperov rad i izbor djevojaka sa kojima izlazi. Isti izvor navodi kako su mnoge bivše djevojke šarmantnog glumca, “bivše” upravo zbog Glorije. To se upravo dogodilo onda kada je Bradley bio u vezi sa britanskom glumicom i modelom, Suki Watehouse. Cooper je bio na korak od braka, ali je upravo Glorija bila ta koja je svojim “uticajem” udaljila Suki od sina.

Ona je čak zaprijetila sinu da neće doći na vjenčanje ukoliko Bradley odluči oženiti Suki. Ipak, Gloria je dala “zeleno svjetlo” kada je njen sin odlučio da se zabavlja sa Irinom, iako je u početku, stroga majka imala šta za reći sinu o njegovoj novoj izabranici.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti