Nikolina Kovač: Zdravstveni problemi lijepe pjevačice

Piše: Redakcija

Kako prenose srbijanski mediji, poznata bh. pjevačica Nikolina Kovač suočava se sa zdravstvenim problemima zbog kojih ne može da ostane u drugom stanju. Naime, pjevačica je otpočela hormonsku terapiju koja bi joj trebala pomoći da zatrudni. 

– Nikolina ima hormonskih problema, zbog kojih je dugo bila na terapiji. Zbog progesterona, koji joj je u deficitu, a koji je najvažniji hormon koji utiče na trudnoću, Nikolina se suočila s mnogim drugim zdravstvenim problemima koji je sprječavaju u namjeri da zatrudni – rekao je izvor blizak Nikolini. 

No, problemi s kojima se suočila lijepu pjevačicu neće spriječiti u namjeri da rodi drugo dijete. O tome je za srbijanske medije samo kratko govorila. 

– Tačno je da bismo voljeli da Nikiju podarimo sestricu koju toliko želi i potrudit ćemo se da u tome uspijemo. Ne bih željela da javno govorim o tome kroz šta sam prolazila i kroz šta ću sve prolaziti jer želim da svoju intimu zadržim za sebe. Svjesna sam da mnogi parovi prolaze kroz sličnu borbu i znam da je danas toga sve više, nažalost. S druge strane, već imam Nikolaja i hvala dragom Bogu na tome  – rekla je pjevačica. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti