Kate Beckinsale: Poznata glumica hospitalizirana

Piše: Redakcija

Britanska glumica Kate Beckinsale šokirala je fanove kada je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se vidi da je u bolnici. Naime, ona je hitno hospitalizirana jer joj je pukla cista na jajniku. 

– Ispostavilo se da je zaista bolno kada pukne cista na jajniku, a morfijum me rasplakao. Zahvalna sam svima koji su se brinuli za mene – napisala je ona ispod fotografije na kojoj ima bolan izraz na licu. 

Podsjećamo, glumica se 2016. godine  razvela od reditelja Lena Wisemana. Par je u braku bio 12 godina, a Kate je uvijek bila posvećena poslu te mirnom porodičnom životu. Iz propale veze s glumcem Michaelom Sheenom ima 20-godišnju kćerku Lily. 

Međutim, kako je potpisala papire za razvod, glumica je napustila porodični život te se okrenula izlascima i tulumarenju s prijateljima. Ali poslije razvoda počela je izlaziti s mnogo mlađim muškarcima, zbog čega  pa mediji često pišu kako se ponaša kao starija sestra svoje kćerke. 

https://www.instagram.com/p/BtHOJQYB0Pd/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti