Celine Dion: Slavna pjevačica ne prestaje šokirati

Piše: Redakcija

Poznata pjevačica Celine Dion ne prestaje privlačiti pažnju na Sedmici mode koja se održava u Parizu. Prvobitno je u medijski fokus došla zbog činjenice da je u glavni grad Francuske došla sa 16 godina mlađim plesačem i ilustratorom Pepeom Munozom s kojim je bila prilično prisna, no, to nije sve. 

Naime, jedna od najpoznatijih Kanađanki je fanove iznenadila i svojim izgledom, prije svega zbog ispijenosti i mršavosti, a zatim i zbog za nju prilično neobičnih modnih odabira. Posljednja u nizu odjevnih kombinacija u kojoj se Celine pojavila je futuristički kostim koji je istakao njene grudi, te naglasio to koliko je diva zapravo mršava. 

Podsjećamo, Celine je 20016. godine izgubila supruga Renea Angelila s kojim je bila 22 godine. No, čini se da je odlučila krenuti dalje, te da je utjehu pronašla u mladom Pepeu. 

Pogledajte kako je Celine izgledala. 

View this post on Instagram

Céline’s night out in Paris. 🌟 #celinedion

A post shared by Celine_Dion_Life (@celine_dion_life) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti