Članice benda Spice Girls dobile zanimljivu ponudu iz BiH

Piše: Redakcija

Bh. brend “Funky Guerrilla” iz Bosanske Gradiške objavom na Facebooku privukao je veliku pažnju, a objavu su uputili članicama grupe  “Spice Girls”.  Naime, oni su poručili Spajsicama da bi voljeli kreirati njihove majice.

– Hej, Spice Girls, mi smo društveno odgovorna kompanija iz Bosne i Hercegovine i voljeli bismo kreirati vaše majice, jer to je ono što najbolje radimo! Garantiramo da vas neće boljeti glava, ako nas angažirate! Uz to, samo smo nekoliko zemalja udaljeni od vas. Javite nam što mislite – napisali su na Facebooku.

Naravno, za ovo postoji i povod, a to je tekst objavljen u “The Guardianu”. U tekstu je pisalo da se promo majice za “Spice Girls” proizvode u Bangladešu, a zaposlenice te tvornice u Bangladešu rade za samo 35 penija po satu. 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti