Anne Hathaway ponovo u ulozi princeze

Piše: Redakcija

Prilikom gostovanja u kod Andyja Cohena, Anne Hathaway je otkrila da postoji scenarij za treći nastavak filma “Princezini dnevnici” koji žele snimiti njena filmska partnerica, Julie Andrews i producentica Debra Martin Chase.

– Ne želimo snimati treći nastavak filma ako neće biti savršen jer ovu priču podjednako volimo kao i fanovi –  rekla je glumica.

O snimanju trećeg nastavka ovog filma posljednji se put pričalo 2016. godine kada je glumica Julie Andrew izjavila kako bi njegovim snimanjem odali počast njegovom izvornom reditelju, Garryju Marshallu.

https://www.instagram.com/p/BtFufQjAFc0/

Marshall je godine 2016. preminuo u 81. godini života, a osim po filmovima “Princezini dnevnici”, poznat je kao reditelj “Zgodne žene”.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti