Sprema se iznenađenje: Victoria Beckham ponovo spajsica?

Piše: Redakcija

Najpoznatija članica nekada popularnog benda “Spice Girls” Victoria Beckham nagovjestila je da bi se mogla pridružiti članicama benda na predstojećoj britanskoj turneji što je obradovalo njene brojne fanove. Victoria je u jednom intervjuu za britanske medije nagovjestila kako će tokom povratničke turneje jednog od najpoznatijih ostrvskih bendova ikada, u društvu svoje djece pratiti nastupe svojih prijateljica.

-Ponosna sam na sve što smo proživjeli zajedno. Ponosna sam na sve njih i jedva čekam da odvedem djecu na njihov kocert. Svojim duhom, biću sa njima- izjavila je Victoria.

Ona je vješto izbjegla odgovoriti na pitanje novinara da li će im se pridružiti na sceni, rekavši kako će o tome odlučiti kada za to dođe vrijeme. Victori je istakla kako joj je posao dizajnerice primaran, ali da nije isključeno da će se tokom turneje latiti mikrofona.

-Ne baš. Ono čime se sada bavim je moja opsesija i svakodnevni posao. Uzbuđena sam kada ih vidim zajedno. Sigurna sam, da kada sam tamo, i kada su one na bini, dio mene je uvijek sa njima. Na kraju krajeva, dio mene će uvijek pripadati Spice Girls- rekla je Victoria.

View this post on Instagram

Spice Girls • 2019

A post shared by Spice Girls (@spicegirlsdaily) on

Pročitajte još