Odluka suda: Alec Baldwin zbog bijesa mora na terapiju

Piše: Redakcija

Američki glumac Alec Baldwin prihvatio je sudsku odluku i pojavio se na grupnoj terapiji o obuzdavanju bijesa, nakon čega je prisustvovao predavanju o samokontroli. Alec se odlučio na ovaj potez nakon što je dobio mogućnost sudske nagodbe, jer je tokom prošle godine zbog parking mjesta udario drugog vozača u lice, nakon čega je ubrzo i uhapšen. Baldwin je u policiji priznao da je udario nepoznatog muškoarca koji je oteo njegovo parking mjesto, što je bio razlog njihovog verbalnog sukoba, nakon čega je Baldwin u naletu bijesa napao nepoznatog muškarca.

Baldwin se pred sudijom pravdao kako ipak nije u potpunosti kriv jer se sve dogodilo ispred njegove kuće u New Yorku gdje je nepoznati muškarac parkirao svoje vozilo na glumčevo parking mjesto što je ujedno bio i glavni ralog sukoba. Sud je odlučio da Baldwin mora posjetiti još nekoliko predavanja, te da protiv njega neće biti podignuta optužnica. Baldwin inače, prije ovog incidenta nije počinio niti jedan krivični prekršaj.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti