Irina Shayk o majčinstvu: Porodica je najvažnija stvar na svijetu

Piše: Redakcija

Jedna od najtraženijih manekenki današnjice je Ruskinja Irina Shayk, koja je nešto više od dvije godine u vezi s popularnim glumcem Bradleyjem Cooperom. Jedan od najljepših holivudskih parova prije godinu i po dobio je kćerku, pa je od tada manekenka karijeru stavila po strani.

Kako im je kćerka porasla Irina se konačno odlučila progovoriti o svom povratku u manekenske vode, ali i najljepšoj ulozi majke i to za W magazin. Za početak je objasnila šta za nju znači biti seksi.

– Nije seksi samo žena koja je u grudnjaku i štiklama. Svaka žena je seksi na svoj način, to je nešto što izvire iz tebe i nije poenta da to pokazujete na sve strane. Za mene je seksi i žena obučena u odijelo i patike. Kako se krećete, kako govorite, kakav vam je karatkter, e to je seksi – kazala je Shayek.

View this post on Instagram

More @voguemexico by @anlestudio 💜

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Mediji dugo nisu mogli čuti ništa od nje kada je u pitanju majčinstvo i šta joj je donijela ova uloga.

– Uvijek kažem da je činjenica da sam postala majka jedna od najboljih stvari na svetu. Ne mislim da mi je to promijenilo život, ali promijenilo me u smislu da se osećam bolje. Porodica je najvažnija stvar na svijetu – zaključila je ona.

https://www.instagram.com/p/Bqzrv7jHwXy/

Pročitajte još