Christian Bale: Rekao stop transformacijama zbog filmskih uloga

Piše: Redakcija

Jedan od najpoznatijih glumaca koji su skloni transformacijama zbog filmskih uloga jeste holivudski glumac Christian Bale. Za ulogu u filmu „Vice“ koja mu je donijela Zlatni globus, oskarovac Christian Bale, morao se udebljati više od davdeset kilograma, ali čini se da je došao kraj njegovim transformacijama.

https://www.instagram.com/p/BUagbaulMyf/?utm_source=ig_embed

Nedavno je otkrio medijima da su ekstremne transformacije iza njega, jer ga je smrtnost počela gledati u lice, a također je otkrio da je jedan od razloga i njegova supruga Sandra Blazic koja se godinama nosila s promjenama izgleda u svrhu umjetnosti.

Ovaj glumac poznat je i po pristupu svojim ulogama. Za ulogu on se potpuno isključi iz realnog svijeta, a za pojavljivanje u filmu „Nestajanje“ morao je smršati čak 30 kilograma. Da bi se doveo do ovako anoreksičnog izgleda jeo je jednu jabuku i konzervu tune dnevno, što mu je u mnogočemu narušilo zdravlje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti