Salma Hayek: Francoisu sam oprostila što je godinama skrivao da ima sina

Piše: Redakcija

Slavna holivudska glumica Salma Hayek već 13 godina u ljubai je sa milijarderom Francoisom Henri Pinaultom koga je upoznala na jednom prijemu 2006. godine, a u brzo su počeli da se viđaju. Već naredne godine, dobili su kćerku Valentinu za koju Selma ističe kako po mnogim karakteristikama podsjeća na svoga oca. Poznati par je 2009. godine konačno je odlučio da se vjenča na Dan zaljubljenih koji su proveli u Parizu, da bi potom organizovali veliko slavlje u Veneciji.

View this post on Instagram

#lacma #gucci #gala

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Iako je njihov brak bio idiličan, 2011. godine jedna žena odlučila je da se umiješa u njihovu ljubav nakon čega je njihov brak bio na staklenim nogama. Poznata manekenka Linda Evangelista 2011. godine ponijela je tužbu protiv Francoisa koga je optužila da je otac njenog sina Augustina Jamesa koji je rođen 2006. godine. Iako je Francois u početku negirao da je on otac Lindinog sina, nakon nekoliko godina pokušao se nagoditi s manekenkom kako bi sačuvao svoj brak.

Sve se na kraju završilo dogovorom njihovih advokata, a iako je prinznao da je on otac malog Augustina, Francois je ostao u veoma lošim odnosima sa Lindom. Sve ove godine, Salma je ćutala o ovome ikao je bila upućena u cijeli događaj, a jednom prilikom je izjavila kako bi voljela da joj je suprug na vrijeme rekao sve, zbog čega bi imala više povjerenja u njega.

View this post on Instagram

#ThrowbackThursday

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Pročitajte još