Poznati muzičar u svom restoranu dijeli besplatne obroke za radnike

Piše: Redakcija

Restoran poznatog rock muzičara Jon Bon Jovija u New Jersey dijelit će besplatne obroke za radnike u vladinim službama koji su ostali bez svojih plata nakon blokade koju je pokrenula Vlada SAD, a sve zbog spornog finansiranja gradnje zida na granici s Meksikom.

Restoran “JBJ Soul Kitchen” koji se nalazi u gradiću Red Bank, rodnom mjestu poznatog muzičara, na svojoj Facebook stranici objavio je informaciju da će za sve radnike vladinih službi iz ovog kraja biti obezbjeđeni obroci u periodu od 12 do 14 časova svakoga dana. “JBJ Soul Kitchen” otvoren je 2011. godine i daje priliku svojim gostima da račun u restoranu plate donacijom i dobrovoljnim radom.

Muzičar je jedan od većih kritičara aktuelne vlasti u SAD, a nakon brojnih sankcija koje je Trump uveo u gradovima gdje se na vlasti nalaze demokrate, Bon Jovi je odlučio pomoći uposlenicima u javnoj upravi koji su najviše pogođeni Vladinim mjerama štednje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti