Otkriveno gdje se nalazi Melania Trump

Piše: Redakcija

Prošle su pune dvije godine od inauguracijskog bala koji je upriličen u čast Donalda Trumpa i njegove supruge Melanije, nakon američkih predsjedničkih izbora. Prva dama SAD-a odlučila se na neobičan način zahvaliti građanima Amerike, a u javnosti se nije pojavila još od Božića.

Melanija je na društvenim mrežama, Instagram i Tweeter, objavljenom fotografijom iz zraka kako plešu na inauguracijskom balu kazala kako joj je velika čast što je dio Bijele kuće kao prva američka dama.

– Bile su to dvije nezaboravne godineu Bijeloj kući! Počašćena sam što mogu služiti ovoj divnoj naciji – napisala je Melania, dok je Donald podijelio njnu fotografiju uz opis: „Doista divna prva dama koja ne dobija zasluge koje zeslužuje!“

Prva dama se mogla vidjeti u juavnosti nakon Božića, a od tada je na društvenim mrežama prestala biti aktivna. Ipak fotografi su je uspjeli slikati i otkriti gdje se to ona nalazi.

Melania je prošle sedmice u tajnosti odletjela na Floridu, kako bi proslavila praznik Martina Luthera Kinga, a proslavila ga je u Mar-a-Lagu, a tamo su je i slikali. Bila je ležerno odjevena u crno, te se skrila iza šilterica i crnih naočala. Za to vrijeme Donald Trump je bio u Bijeloj kući.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti